Run, run, run away Lost, lost, lost my mind

Förra helgen var väldigt bra pga min storasyster (som jag inte träffat sedan i somras) sov på min soffa i tre nätter. Från att ha delat lägenhet i två år till att bo 100 mil ifrån varandra är inte ok någonstans.
Vi kramades, åt godis, drack vin och pratade ikapp all tid så gott det gick hela fredagkvällen.
Sedan på lördagen gick vi på bröllop vilket var såsåså fint med kärlek, glädje, busiga barn, god mat, mer kärlek, dansgolv till Håkan, open bar, och ännu mer kärlek. Vill gå på bröllop varje helg från och med nu.
Efter bröllopet sov även min lillasyster på min soffa och på söndagen gjorde vi det vi är bäst på dvs brunch (det som syns på bilden och lite till, mm dör godhetsdöden varför äter en någonsin något annat än brunch?).
Men helgen tog slut lika fort som alla andra helger gör och på måndag morgon 04.49 sa vi hejdå.
Den här veckan har varit extra ensam, kall och grå och det är så himla skönt att vi inte har några föreläsningar på universitetet veckan som kommer.

I don’t wanna sleep alone, can you play me one more song?

Torsdag och idag har jag pluggat på ett café, frusit och ätit x antal clementiner men helst vill jag bara gömma huvudet under täcket och fly verkligheten.
 

Darling, hold me, hold me, hold me and never, never, never let me go.

Idag har jag bakat chokladbollar, andats höstluft och sett den här filmen som var fin men dyster, med andra ord alldeles perfekt för en söndag.
Hoppas ni har haft en fin vecka,
puss.
 

I know when I look into the sky there is no meaning and I'm the only one believing that there's nothing to believe in

Idag har jag bakat bröd, stekt kantareller, gått längs skogsstigar i regnet, skrapat bort löv som fastnat under skorna, spelat vinyler på min LP-spelare, burit stickad tröja och värmt mig med kaffe. Ibland älskar jag hösten.

RSS 2.0