Bara ben

Ikväll bär det av mot min kära kusin, för att stanna där ett par dagar. Och kan ni tänka er, idag har jag gått med bara ben hela dagen!
Packade i min nyfunna resväska som kostade endast 25 kronor! Har jag gått och drabbats av någon slags resväskemani? http://sotvatten.blogg.se/2011/april/en-resvaska-fylld-med-gladje.html
Klänning - H&M
Löskrage - Hittad bland mammas gamla saker
Väska - second hand

Embla

Luften smakar som en jordgubbspaj

Den här helgen bestod av en liten sväng till Göteborg med en fin vän.
Just det, tog en sväng till savannen när vi ändå var ute och åkte, hoho.
Denna fina bild in i min näsa får ni se bara för att jag tycker att det skriker vår om den, med den blåa himlen i bakgrunden och allt.Vi var på Buttericks och provade peruker, så vad tycks? Ska jag klippa lugg...? Vet inte riktigt va, skrattar ju bara åt dessa bilder. Men vill ha förändring, NU. (Jag fick klippa bort min kompis, för jag vet inte om hon vill vara med på bloggen).

Det jag har på mig:
Hatt - Monki
Tröja - H&M
Kjol - Gina tricot
Väska - H&M

Åh vad jag älskar att det är vår, luften smakar som en jordgubbspaj trots att det inte ännu är maj!

Embla

Idag är jag glad, tralalala

Åh, vilken härlig dag! Solen bara lyyser och nu är det helg! Att ha en schemafri fredag kan vara det härligaste. Jag ska ta och köpa mig ett par vårskor, för jag är trött på dessa vinterskor nu! Och idag när jag kom hem möttes jag av lillasyster som visade en videung hon hade hittat, ooooh kom vår!

Mitt försök till inbakad fläta på mig själv, så vackert!Nämen, hejhej!
Vår är det när man kan njuta av solen i vår stekheta glasveranda!
Jacka - H&M
Klänning - JC
Skor - Skopunkten
♥Embla

En resväska fylld med glädje

Hej allihopa
Idag är en ganska bra dag! Geografiuppgiften lämnade jag in i tid igår kväll, och jag hann för ovanlighetens skull läsa igenom den - TVÅ gånger! Jag brukar annars bli färdig ett par minuter innan inlämningsmappen stänger, då hinner jag precis lämna in den, men läsa igenom är ju bara att glömma. Dessutom hade jag nationellt prov i franska idag, läsförståelsen och det gick nog hyfsat bra! Och äntligen är de har veckorna med galet mycket stress och galnare mycket plugg till ända! Nästa jag har är engelskaglosor imorgon (som jag lär mig på fem minuter) och matteprov nästa vecka, och matten behöver jag aldrig lägga ner särskilt mycket kraft på, jag har alltid haft rätt lätt för mig nr det kommer till matte (dessutom är matte A busenkelt, vår mattelärare dumförklarar oss varje lektion, tycker jag).Kolla där! Kolla i min hand, ser ni den där bruna väskan? Den fyndade jag på Erikshjälpen för trettio kronor i helgen, sådant är ju alltid skoj! Det känns som att jag ska till Paris när jag bär på den, snofsigt!

Basker - Åhléns
Kappa - Second hand (ursprungligen Indiska)
Klänning - H&M
Skor - skopunkten
Väska - Erikshjälpen

♥Embla

RSS 2.0