Jag är ett tappat självförtroende

Allting händer på samma gång och jag äter frukost klockan två, gråter på skoltoaletterna, har toklånga telefonsamtal med personer som bor för många timmar bort, skrattar åt det mesta med min syster, ser för många gossip girl-avsnitt på raken, glömmer bort att sova, blandar ihop italienskaglosor och skjuter upp alla känslor till senare för just nu vill jag inte känna någonting alls.
 
Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig

En glittrig kvinnodag

Idag är det fredag och dessutom internationella kvinnodagen, så jag har på mig glittertröja dagen i ära.
 
Sexism finns typ överallt hela tiden och det är inte okej alls. Det är inte heller okej att kvinnor tjänar mindre än män trots lika arbete. Det finns mycket som inte är okej och feminism är så himla superviktigt. Jag förstår mig inte alls på människor som utger sig för att inte vara feminister, det borde vara en självklarhet för alla att kvinnor och män ska ha en jämställd plats i samhället.
En kvinnodag är bra, men glöm inte att kämpa alla andra dagar på året också, feminism är alltid viktigt.
Puss!

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar

Gömmer gråten i halsen bakom falska leenden och väntar på att mars ska bli april som ska bli maj som ska bli juni för då lämnar jag den här staden och börjar något nytt någon annanstans.

Varje träd har en rot Varje hus en byggd grund Det är bara min som ryckts bort från mig, Gud när ska jag bli fridlyst Slå upp i en bok Hon är en ovanlig art Så förbjudet att såra Sätt henne tillbaks där hon stod

Bilder från ett lov som gick alldeles för fort precis som alltid. Kom tillbaka till Karlstad igår och är redan trött på vardagen.
 
Snälla ta mig tillbaka till Göteborg, långa nätter och skratt med fina personer.

RSS 2.0