I suppose all good things are born to die

Har ju liksom inte alls skrivit något här på länge, men tänkte visa lite vad jag har gjort istället.
Jag har gått klädd i min superrosa kappa (och känt mig som en huvudkaraktär i gossip girl ungefär) och i sommarvarm kvällssol cyklat längs vägar som omges av blomstrande träd.
Jag har haft en världsbra fredagskväll tillsammans med min fina storasyster på vår lilla balkong. Rosévin och framtidsplaner på prickiga servetter med den somrigaste musiken en kan tänka sig i högtalarna. Och jag satt i shorts och linne hela kvällen trots att klockan passerade midnatt och lite till. Ungefär sådana kvällar som jag vill fylla hela min sommar med. En annan kväll gjorde vi godaste pizzan någonsin med pesto, champinjoner, soltorkade tomater, mozzarella och färsk basilika.
 
Sedan har jag ju skrivit uppsatser klockan fyra på natten med fem koppar kaffe i kroppen, torkat tårar på kinder, stått i ösregnet och skrikit ut min ilska på världen, och annat som inte är tillräckligt fint för att fastna i kameran.
 
Förresten hade jag mitt sista prov idag och på måndag lämnar jag in min sista uppsats, sommaren och framtiden är så nära nu.

Tried to break from this lonely pain, Someone told me I’m just insane

Kan knappt andas pga alla uppsatser, prov och redovisningar som måste göras, men påminner mig själv om att  jag springer ut i en vit klänning och lämnar allt detta bakom mig om bara trettioåtta dagar. Och då går det nästan att andas igen.

RSS 2.0