För vi dansar och du har så mjuka läppar (Värmande minnen en kall kväll)

Det var den sista dagen av veckan i Kroatien, och för mig även sista dagen på sommaren. Klockan var elva på kvällen och vi hade just packat ner allt i våra väskor för att åka klockan fyra morgonen därpå. Vi vägrade inse att vi skulle åka om fem timmar och istället för att gå och lägga oss lämnade jag och min vän det grå hotellrummet.
Natten fick istället för sömn bestå av barfota fötter på ljumma kullerstenar, nattbad i poolen, utländsk choklad, alldeles för charmiga italienska pojkar, dans, att skriksjunga till alla remixer som klubben tvåhundra meter från hotellet spelade och att klappa hemlösa katter. När klockan sedan var fyra och dags att åka satt vi fortfarande på asfalten och även om vi inte ville ge oss av hade vi iallafall gjort vad vi kunde av sista kvällen.
Jag lämnade hotellet med en väska full av souvenirer, sandiga klänningar, äventyr, lite solsken och fina minnen. Vi åkte båt, buss och flyg därifrån och natten blev till morgon utanför mina stängda ögon. Snart satte jag mina fötter på svensk mark i tio grader kallare luft under en tusen nyanser gråare himmel, och det var inte sommar längre. Men det gjorde inget, för jag hade avlutat sommaren på bästa sätt.

00.06

Jag kommer aldrig förstå mig på lärare som säger att man kan skriva om något enkelt som kärlek. Kärlek är allt annat än enkelt.

16.28

Jag är ju här rätt sällan, min instagram är jag mer aktiv på och om ni inte har iphone kan ni hitta mig här.

I am a weak heart a weak heart to break

Lördagslåt

.

Bästa storasyster.

Medans du är ung, sjung

Våren har kommit och lite såhär tänker jag att våren och sommaren 2012 ska se ut.

.
.
.
.
.
.
Källorna klickar du fram.

RSS 2.0