du smakar körsbär

kungsträdgården nu är så vacker att jag nästan brister som knopparna på träden och alla jag möter tycks vara nykära eller så är det bara jag som är nykär i denna stad. 
 
älskar dessa små rosa blommor så intensivt att skiljetecken känns överflödigt för allt jag känner just nu är ord ord ord utan regler utan uppehåll
 
i mig en explosion som sprakar starkare än vårens alla färger

Stockholm

Igår tog jag tåget från Umeå och åkte genom ett regnigt Sverige för att tillslut hamna här, i huvudstaden. Jag har praktik i två veckor och när jag strosade bland de spirande körsbärsträden i Kungsträdgården idag konstaterade jag att jag är i Stockholm alldeles rätt dagar. Detta kommer bli en fin andra hälft av April, det känner jag redan.

en långhelg hemma

För en, två, tre? veckor sedan var det påsk (tiden går så fort, jag hinner inte med) och jag var hemma hos min familj i fem dagar. Kärleksruset i min kropp alltså <333
Hade inte träffat dem sedan i julas och jag kramade min lillasyster minst fem gånger om dagen (då ska tilläggas att jag i vanliga fall är en person som avskyr att kramas).
 
Dagarna innehöll förutom kramar promenader vid havet, extrema (dvs perfekta) mängder godis, sällskapsspel, påskmat (all mat som innebär ta-så-mycket-du-vill-och-mest-av-det-du-tycker-är-godast är min bästa mat), filmtittande och framförallt: VALPGOS.
Vår hund Hilma har fått fyra valpar och jag började söthetsgråta när de attackerade mig när jag kom in genom dörren. Så allt jag just skrev var ca 5% av min påsk, resterande 95% låg jag i soffan med en (eller fyra) valpar i knät).
 
SER NI HUR SÖT???
 
Lyckades även göra en tårta pga ~fun fact~ baka är det mest lugnande jag vet. Om jag får ångest är det som hjälper mest att baka ett bröd. Det hör inte till ovanlighetens skull att jag står i köket 02.30 och knådar en deg.
 
 Detta är Java och henne ska vi spara :') :') :')
 
Förutom valpar och bakande är nog havet det bästa balsamet för min själ, kan sakna att bo bredvid det så mycket att det gör ont i hela kroppen.
 
SER NI DEN LILLA SVANSEN? <333
 
Denna tur hem var det bästa som hänt på länge och min dator svämmar nu över av valpbilder och jag älskar inte att vara tillbaka i Umeå.

RSS 2.0